Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rövid Kispad, No Scudetto - milánói lecke a nápolyiaknak

2011.03.01. 08:40 lupetto

 Megtörtént, aminek meg kellett történnie, az Európa Ligát egyszemélyben komolyan vevő Napoli egy hét alatt bukta el európai és bajnoki álmait, pont hétközi Villarreal elleni fellépésének köszönhetően. Az ok egyszerű, ugyan a kezdő tizenegy már egy stabil, figyelemreméltó csapatot alkot számtalan erényt csillogtatva, a kispad borzasztó rövid, így néhány játékos fáradtságára, szürkeségére (pláne egyszerre többére), eltiltására egyszerűen nincs megfelelő alternatívája Mazzarrinak.

A Milan tegnap szétfutotta, felőrörölte ellenfelét, s bár a tizenegyes nálam vicc kategória egy ilyen derbyn, a hazaiak abszolút megérdemelten nyertek ilyen arányban is. A vendégeknek momentumai sem voltak. A Milan mind támadásban, mind ha esetleg néhány percre visszább állt védekezésben és az abból indított kontrákban is a déliek fölé nőtt, egyértelművé téve kinek hol a helye a bajnokság hátralévő részében. Ráadásul Pato akkorát játszott, amire már régóta várnak újra Milánóban.

Győzelmével ugyan a Milan semmi felett sem döntött még az Inter magára találásának köszönhetően, de a Napoli biztosan megszenvedi majd e kudarcot, s valószínüleg a következő hetekben becsúszik majd egy kisebb hullámvölgy, ami pontot tesz bajnoki álmaikra.

Milan-Napoli 3-0

MILAN (4-3-1-2): Abbiati, Abate (Oddo), Nesta, Thiago Silva, Jankulovski ( Emanuelsson), Gattuso, Flamini, Van Bommel, Robinho (Boateng), Pato, Ibrahimovic

NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Maggio (Sosa), Pazienza, Gargano (Yebda), Dossena, Mascara (Zuniga), Hamsik, Cavani

Gólszerző: Ibrahimovic 49.-tizenegyesből (Mil),  Boateng 77.(Mil),  Pato 79.(Mil)

Sárga lap Pato (Mil), Boateng (Mil), Gargano (Nap), Aronica (Nap)

Még több minderről:

Corriere dello Sport  La Gazzetta dello Sport  Tuttosport

kép: Tuttosport

Szólj hozzá!

Címkék: milan olasz foci olasz labdarúgás calcio napoli milan napoli 3 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr512700425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása