Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pénzügyi jelentés Torinóból: 40 milliós mínuszban a Juventus

2011.03.01. 10:30 Unimuck

A Juventus labdarúgócsapatának tegnapi igazgatósági ülésén fény derült a futballklub 2010/11-es szezonjának első féléves anyagi helyzetére, ami nem túl rózsás számokkal kápráztatta el a tulajdonosokat. A klub féléves bevételei 88 millió €-ra rúgnak, ám ez 29%-os csökkenést jelent a tavalyi 125 millió €-s bevételhez képest. Mindent összevetve az egyesület 39,5 millió €-s hiánnyal zárta a 2010-es esztendő második felét, ami több mint kétszerese a tavaly ilyenkori adatoknak.

A deficites költségvetés elsősorban az új stadion építésének, és a Bajnokok Ligája helyett csak az Európa Ligában való indulásnak, pénz- és közvetítési jogok értékesítésétől való elesésnek köszönhető. A bianconerinek jegyértékesítésből származó számottevő összeg továbbra sem gyarapítja kasszáját.

A klub saját tőkéje 2010. december 31-én 51,1 millió €-n állt, ami a 2010. június 30-i 90,3 millió €-hoz képest 39,5 millió €-s veszteséget jelent, egyéb kisebb pénzügyi módosításokkal (+0,3 millió €) együtt.

(juventus.com)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus torinó juventus pénzügyi jelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882700551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása