Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Zamparini: Rossi tönkretette a csapatomat, 1% esélye van, hogy marad Palermóban

2011.02.27. 19:55 lupetto

Egyenesen a mester szájából, a várva várt nyilatkozat;

Maurizio Zamparini a Palermo presidentéje "mindenki legőszintébb döbbenetére" borzasztó mód kikelt magából csapata 7-0-ás vereségét követően és a Sky Sport kameráinak nyilatkozva alaposan kiosztotta együttese vezetőedzőjét.

"Rossi tönkretette a csapatomat, egyetlen százaléknyi esélye van, hogy a kispadon maradhat, fogadhatnak hogyan alakul majd a folytatás."

"Ez a csapat teljesen romokban. Tönkretette ezt az együttest, teljesen szétrombolt mindent."

"Kértem, hogy tegye stabilabbá a védelmet, de nem tett semmit ez ügyben. Az egyetlen amin változtatott, az az volt, hogy kivette Munozt a csapatból, aki a legjobb védekező játékosunk. Nem játszhatunk így tovább."

"Ma este átgondolom hogyan tovább."

"Azt fontolgatom, hogy kinevezem a Primavera csapat edzőjét az első csapat élére. Már karácsonykor ki kellett volna rúgnom Rossit."

6 komment

Címkék: rossi udinese palermo zamparini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr492695676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.02.27. 20:13:30

bár ezúttal azért jogosan hisztizik, azt tegyük hozzá. Utoljára a Roma ütötte így ki a Cataniát (7-1), akkor másnap nekiesett a sajtó Spalettinek, hogy mért nem parancsolta hátrébb fiait, kiváncsi leszek most mik lesznek a reakciók. Mindenesetre Sanchezen meggazdagszik nyáron az Udinese, az tuti

Unimuck 2011.02.27. 21:22:17

@lupetto: Erre én is emlékszem, de pont ezt nem értem az olasz felfogásban. Csapják egymást úgy meg, ah csak tudják :)

lupetto 2011.02.27. 21:31:12

@Unimuck: fontos a tisztelet, nincs ezzel baj. max ajókkor van gáz, ha te leállsz,h már ne alázz, a másik meg feláll a padlóról, bár ez nem túl ritka Olaszországban..

Unimuck 2011.02.27. 21:32:45

Azért ez a "Már karácsonykor ki kellett volna rúgnom Rossit." elég erős. A Palermo igaz beleszaladt egy óriási verésbe, de 3-4 fordulóval ezelőttig kurva jól nyomták.

lupetto 2011.02.27. 21:44:48

kiestek az EL-ből és Zamparini szerint az egyik legjobb a keretük, amihez képest nem futottak nagyot

Unimuck 2011.02.27. 22:00:44

@lupetto: Jó, Zamparini szerint... Van egy elfogadható védelmük meg egy egész jó kis támadósoruk, azért ettől ne várjon BL indulást. Engem a Palermo játéka szórakoztat, de néha túl pörög az elnök, nálam már sok. Jogos most a felháborodása, az ok, de azért Delio Rossit jó edzőnek tartom.
süti beállítások módosítása