Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Győznie kell a Juventusnak a Bologna ellen, különben...

2011.02.26. 19:15 Unimuck

A Juventus lassan az utolsó utáni lehetőségét ragadhatja meg, hogy összekapja magát és elkezdje hármasával gyűjteni a bajnoki pontokat, különben jövőre sem lesz ott a csapat a legrangosabb európai kupasorozatban, ami beláthatatlan következményekkel járhat a klub nívóját és anyagi helyzetét tekintve. A torinóiakat 7 pont és 3 pozíció választja el jelen pillanatban a BL helyezést érő negyedik helytől, így a ma esti Bologna elleni találkozón kötelező begyűjteniük a 3 pontot, igaz ehhez a Rossoblúnak is lesz egy-két szava.

Delneri nem számíthat a héten megsérült Sissoko és Aquilani játékára, továbbá Rinaudo, De Ceglie és Quagliarella sincs bevethető állapotban, Buffon pedig eltiltás miatt fog hiányozni.

A vendégek trénere, Malesani Ekdállal és Gariccsal nem számolhat sérülés miatt, míg Ramirez egymeccses eltiltását tölti.

Juventus - Bologna

20:45, Stadio Olimpico - Torino

Várható kezdők:

Juventus: (4-4-2) Storari - Grygera, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic, Melo, Marchisio, Martínez - Matri, Toni

Bologna: (4-3-1-2) Viviano - Esposito, Portanova, Cherubin, Rubin - Perez, Mudingayi, Casarini - Della Rocca - Meggiorini, Di Vaio

4 komment

Címkék: juventus serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio juventus bologna

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr272693245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

il_ 2011.02.27. 00:45:55

Delneri búcsúzhat, meg a Juventus is a Bltől

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.02.27. 01:50:28

kurvara duhos vagyok a csapatra, mert jelenleg egy Bresciatol jobban tartok, mint egy AC Milantol, a f*szomat mar, hogy csak nagy csapatok ellen kepesek felszivni magukat, es kicsik ellen folyton kiszopnak, ezzel pedig nyilvanvalova valt, hogy Delnerinek egy nagycsapat tul nagy falat, jobban orulnek, ha bar a nagyok ellen altalaban kiszopnank, a kicsiket magunk ala gyurnenk, szegyeljek magukat, de tenyleg
süti beállítások módosítása