Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cassano: Cavani egy szinten van Ibrával? Ez egy vicc!

2011.02.26. 15:00 Unimuck

A Serie A 27. fordulójából kétség kívül kiemelkedik a Milan - Napoli rangadó. A jelenlegi listavezető hétfőn fogadja a San Siróban az Azzurrit, de már most nagy figyelem övezi a két gárda összecsapását. A nápolyiak gólvágója, Edison Cavani valami elképesztő szezont fut eddig a dél-olasz klubnál, a remek teljesítménye miatt a sajtó egyszerűen csak a milánóiak sztárjához, Zlatan Ibrahimovichoz hasonlítja. Ezen apropóból felszólalt a Rossoneri támadója, Antonio Cassano is, aki az összehasonlítás hallatán jóizűen nevetett egyett.

A télen Milánóba költözött csatárt először a hétfői összecsapásról faggatták az újságírók.

"Hogy nyomás lenne rajtunk a Napoli elleni mérkőzés előtt? Nem, itt Milánóban az egyetlen nyomás a vérnyomás. Nem érdekel minket mit akar az Inter vagy a Napoli, nem félünk senkitől és nem is kell, mivel kétség kívül mi vagyunk a legerősebb csapat a ligában." - nyilatkozta viccesen a fenegyerek.

Mi a véleménye, a Napoli támadója jobb Ibrahimovicnál?

"Ne vicceljünk már, miféle kérdés ez? Cavani egy jó játékos, de Igor Prottira emlékeztet engem még a Bariból, sokkal következetesebbnek kell lennie, hogy tovább fejlődjön. Ibra más szinten van." - reagálta a milánói támadó Cavani istenítésére.

"A legjobb játékosok, akikkel valaha együtt játszhattam az Ronaldo és Zidane volt, utánuk jön Ibra és Totti." - nyilatkozta Cassano.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo milan zidane totti ibrahimovic napoli cavani cassano nyilatkozat

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr802692607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása