Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mancini hisz az Inter továbbjutásában

2011.02.25. 12:55 Unimuck

Roberto Mancini, az Inter korábbi trénere sajnálja, hogy hazai pályán a Nerazzurri vereséget szenvedett a Bayern Münchentől, de továbbra is hisz az olasz klub továbbjutásában. 

"Az Inter nem érdemelt vereséget." - jelentette ki a Manchester City mestere. "De a milánói gárda van olyan erős, hogy Münchenben harcolja ki a továbbjutást. Ezt már korábban is bebizonyította."

A Man City Dzeko duplájával lépett túl a görög Aris csapatán és került be az Európa liga legjobb 16 csapat közé, míg a Napoli a Villareal ellen búcsúzni kényszerült.

"Csalódott vagyok a Napoli kiesése miatt. Ellenük szerettem volna pályára küldeni a csapatomat az Európa Liga döntőjében." - zárta nyilatkozatát Mancini.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb inter napoli mancini nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr202689746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása