Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Kis híján targédiába torkollt a nápolyi szurkolók gólöröme

2011.02.25. 08:42 lupetto

 Nem bírták a Napoli szurkolók fanatizmusát a Villarreal játékstadionjának kerítései, s a Marek Hamsik 17.percben szerzett gólja utáni ünneplés kis híján tragédiába torkollott. A gólt ünneplő napoletanók ugyanis jó szurkolói szokáshoz híven a kerítésre ugrottak feléjük futó játékosuk találatát ünnepelni, mely nem bírta a terhelést, s azzal a lendülettel a pályára dőlt, szurkolók tucatjait magával rántva, maga alá temetve.

Az olasz újságok beszámolói szerint szerencsére komolyabb sérülés nem történt, mindenesetre kis híja volt, hogy ez ne másképp történjen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462689156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.02.25. 18:00:42

Durva látvány volt, percekkel később is még feküdtek egymáson az emberek... És ez "csak" kb 30 ember volt. Milyen lehetett a Heysel tragédia?!... Rossz belegondolni is.
süti beállítások módosítása