Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

De Rossit eltilthatja az UEFA fegyelmi bizottsága; még kilátástalanabb helyzetbe kerülhet a Roma

2011.02.25. 10:15 Unimuck

A Corriere Dello Sport arról számolt be, hogy Daniele De Rossira több meccses eltiltás vár, miután a Roma - Shakhtar (2-3) Bajnokok Ligája nyolcaddöntős mérkőzésen arcon csapta egyik ellenfelét. Az esetet a játékvezető nem látta, de a kamerák igen, így az UEFA fegyelmi bizottsága már vitatja, hogy a középpályása milyen büntetést kapjon.

Az első hírek szerint De Rossi 3 mérkőzéses eltiltásra számíthat, ez esetben nem léphetne pályára a Shakhtar Donetsk elleni BL visszavágón. Sárga lapos eltiltás miatt Menez és Cassetti biztosan nem játszhat a március 8-i találkozón, ha De Rossi is csatlakozik az eltiltottakhoz, a Roma amúgy is csekély esélye tovább csökkenne a továbbjutás tekintetében.

Szólj hozzá!

Címkék: roma de rossi eltiltása?

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr952689316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása