Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Buffon - El tudjuk érni a Bajnokok Ligája helyezések egyikét

2011.02.25. 17:30 Unimuck

Az elmúlt évtized legjobb kapusának választott Gianluigi Buffont sajtótájékoztató keretében faggatták a Juventus jövőjéről. A hálóőr elmondta, továbbra is hisz abban, hogy elérhetik a Bajnokok Ligája indulásához szükséges 4. helyezést, ám ehhez sorozatos győzelmekre lesz szükségük. A torinói klub 12 fordulóval a bajnokság vége előtt a 7. helyen áll, 7 ponttal lemaradva a 4. pozícióban lévő Lazio mögött.

"Elérhetjük a Bajnokok Ligája helyezések egyikét, ehhez a hátralévő 12 bajnokiból 8 találkozón győznünk kell." - nyilatkozta Buffon. 

Előző fordulóban a Juventus kikapott a Leccétől, ezen az összecsapáson Gigit kiállították tizenhatoson kívüli kezezés miatt.

"A Lecce - Juventus mérkőzés mögöttünk van. Holnap már a Bologna ellen kell bizonyítanunk egy nehéznek ígérkező találkozón, ugyanis a túloldalon Dondadoni személyében egy kiváló edző dirigálja a Rossoblút, azonban szükségünk van a 3 pontra. Még nyerni szeretnék a Juventusszal egy nemzetközi kupát, de a bajnoki aranyat mindennél jobban akarom. A Calciopoli történései után csak még édesebb íze lenne a Scudetto megnyerésének." - vélekedett a torinóiak hálóőre.

(goal.com)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus buffon buffon nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr302690339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása