Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rátamadtak szurkolói a Bari játékosaira

2011.02.23. 09:27 lupetto

 Mintegy 200 feldühödött ultra látogatott ki a déliek tegnapi edzésére, nemtetszésüket kifejezni csapatuk idei minősíthetetlen szereplése miatt. A trénig alatt végig kórusban szídták "kedvenceiket", majd az edzés végeztével elszabadult a pokol; a szurkolók rátámadtak a levonuló játékosokra.

A la Gazzetta dello Sport értesülései szerint Marco Rossit derékon rúgták, Massimo Donatit leköpték, Rivas fülét rángatták, de több más játékost is ért kisebb-nagyobb inzultus. A néhány hete kinevezett Bortolo Muttit nem érte atrocitás (talán azért, mert már kinevezésében is szerepe volt az előző edző ellen forduló bareséknek), annyit viszont igyekeztek nyomatékosan tudomására adni; sokkal jobban tenné, ha a primavera csapatot játszatná a megítélésük szerint lélektelenül alibiző felnőttkeret helyett.

A Bari 15 pontjával reménytelenül lemaradva utolsó helyen áll a Serie A táblázatán.

Az, hogy ezért mennyire a mostani keret a hibás az elég szubjektív, nyilván a játékosoknak is része van a csapat kiábrándító szereplésében, de talán jóval nagyobb szerep jut mindebben a klub elnökének Matarresenek, aki korábbi szándékaival ellentétben a feljutást követően nem vált meg csapatától, ellenben körülbelül nulla eurót fordít annak versenyképessé tételére, melynek a pályán látható az eredménye.

Rudolf Gergelyt a hírek szerint nem érte komolyabb inzultus.

Szólj hozzá!

Címkék: botrány rudolf ultra bari

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr152682544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása