Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Montella győzelemmel mutatkozott be a Roma kispadján

2011.02.23. 20:30 Unimuck

Vincenzo Montella első ízben ült a Giallorossi kispadján és csapata rögtön győzelmet érő produkcióval rukkolt elő. Mai nap folyamán pótolták a Serie A 22. fordulójából havazás miatt félbeszakadt Bologna - Roma összecsapást. Veszélyesebb helyzetekre az első játékrész feléig várnia kellett a Dall'Ara publikumának, ekkor már mindkét oldalon adódtak lehetőségek, Vucinic és Di Vaio próbálkozásai után élet szökött a játékba, sőt, a vendégek De Rossi révén meg is szerezték a vezetést. A Roma középpályása egy Vucinic által megszerzett labdát küldött élesen Viviano kapujára, a Bologna pechére a lövésbe még Casarini beletette a fejét, ami így védhetetlenül vágódott a hazaiak hálójába.

A második félidőben a Bologna többet birtokolta a labdát, hajtott az egyenlítő találatért, de fölényük meddőnek bizonyult, sőt a Roma kontrákból akár növelhette is volna az előnyét, de Vivano állta a sarat. 

A Farkasok győzelmükkel megelőzve a Juventust, felléptek a tabella 6. helyére, míg a Bologna maradt a 12. pozícióban.

 

BOLOGNA 0-1 ROMA

G.: De Rossi (45')

Bologna: (4-3-1-2) Viviano - Casarani, Britos, Esposito, Rubin (Morleo 88') - Busce, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Meggiorini (Siligardi 70'), Di Vaio

Roma: (4-2-3-1) Doni - Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise - De Rossi, Pizarro - Taddei, Simplicio (Brighi 79'), Vucinic (Menez 83') - Borriello (Totti 73')

 

 

(Fotó: gazzetta.it)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832686024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása