Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Andrea Agnelli - A Juventusnak meg kell nyernie hátralévő mérkőzéseit

2011.02.22. 10:45 Unimuck

A Juventus érthetetlen módon összezuhant a hétvégén Leccében, és bár rá lehet fogni a majd egyórányi emberhátrányra a vereség mivoltját, de a lelketlen gyenge teljesítményre nincs magyarázat. Főleg úgy nincs, hogy egy héttel ezelőtt a Derby d'Italián a Zebrák egy góllal legyőzték az ősi rivális Intert. Az Öregy Hölgynek lassan Hókuszpók minden trükkjére szüksége lesz, hogy elérje a hőn áhított 4. helyezést, melytől jelen pillanatban 7 pontra áll. A csapat gyenge szereplése kapcsán Andrea Agnelli, a torinói klub elnöke is megszólalt.

"Az egész csapat csalódott az eredmény miatt. A stadionban rengetegen szorítottak a Juventusért, mi pedig gyenge teljesítménnyel rukkoltunk elő. Ugyanazok a játékosok léptek pályára Leccében, mint egy héttel ezelőtt az Inter ellen, de most mentálisan sokkal fáradtabbak voltak." - vélekedett a hétvégi mérkőzésről Agnelli a Tuttosport-nak.

"Most csak egy mérkőzésre koncentrálhatunk, az pedig a Bologna elleni szombati találkozónk. A vezetőség továbbra is hisz abban, hogy a csapat elérheti a szezon előtti célkitűzését, de ehhez meg kell nyernie a hátralévő 12 mérkőzésének mindegyikét. A játékosoknak hozniuk kell a profi mentalitást a kiscsapatok ellen is, különben újra és újra előfordulnak majd a hétvégihez hasonló vereségek." 

"A Juventus, akiért Olaszországban 12 millióan szorítanak, nem kaphat ki úgy, mint ahogy azt a Lecce ellen tette."

Agnelli bevallotta, nem tekint vissza a múltba, de a torinóiak ugyanannyi ponttal állnak a bajnokságban, mint ahány egységük tavaly ilyenkor volt. 

"Nem nézek vissza, a jelenre és a jövőre koncentrálok. Ha júniusban a tavalyihoz hasonló pozícióban leszünk, akkor elkezdek majd aggódni." - zárta szavait a bianconeri elnöke.

1 komment

Címkék: juventus andrea agnelli nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr552679046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.02.22. 17:02:31

de durván rossz duma:), esélytelen harc
süti beállítások módosítása