Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Négy meccses eltiltás Gattusónak, legközelebb a döntőben léphetne pályára idén a játékos

2011.02.21. 20:24 lupetto

 Négy mérkőzésről tiltotta el az UEFA Fegyelmi Bizottsága Gennaro Ivan Gattusót, áll a szövetség hivatalos közleményében. A Milan középpályása sárga lapok miatt a Tottenham elleni visszavágón egyébként sem szerepelhetett volna, így az idei sorozatban már csak akkor léphet pályára, ha a rossoneri egészen a döntőig masírozna. Ha esetleg korábban búcsúzna Berlusconi egyesülete, úgy büntetését magával vinné a játékos a következő idényre.

A Milan a döntéshozatal után egyből reagált, közleményben jelezve nem óhajt fellebbezni az ítélettel szemben.

A Tottenhamnél munkálkodó Lee Jordan büntetéséről nem érkezett ezidáig hír, szentül hiszünk benne az UEFA korábban mutatott bölcs döntéseit alapul véve, hogy az egyenesen elképzelhetetlen, hogy a segédedző bármiféle szankció nélkül megúszta volna Rino provokálását.

Szólj hozzá!

Címkék: milan gattuso eltiltás milan tottenham

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882677948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása