Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

El Mundo Deportivo: A Real döntött, Kaká nyáron távozhat - Milánó lehet a fő célpont

2011.02.21. 14:29 lupetto

 Az El Mundo Deportivo cikke szerint a madridiak meghozták régóta halogatott döntésüket, s a nyári átigazolási szezontól nem kívánják a továbbiakban csapatukban tudni a mindössze másfél évvel ezelőtt megszerzett brazil támadót. A spanyol újság tudni véli, a klub egy meg nem nevezett képviselőjén keresztül már több potenciális érdeklődő felé jelezte eladási szándékát, többek között a Chelsea, az Inter és a Milan csapatát is megkörnyékezve.

A rossoneri állítólag hajlana is az aranylabdás visszacsábítására, de egykori eladási árának (68 millió euro) kevesebb mint felénél többet semmiképp sem áldozna az üzletre, melynél azért, bár tisztában van a várható veszteségekkel, Florentino Perez biztosan többet szeretne.

Szólj hozzá!

Címkék: milan real madrid kaká inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr422677047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása