Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leccében égett a Juve

2011.02.20. 14:58 Unimuck

A Leccével és majd egy órás emberhátrányával nem bírt a Juventus, s végül 2-0-ra kikapott az alsóházban szereplő kiscsapat otthonában. A mérkőzés nem indult túl fényesen a zebrák számára, a 12. percben Di Michele ugrott ki egy szenzációs passzt követően, majd a kapujából kimozduló Buffon a tizenhatoson kívül kézzel ért a labdához, így azonnal a kiállítás sorsára jutott. Delneri a hetek óta gyenge formában lévő Milos Krasic helyett cserélte be Storarit.

A kiállítás nem fogta meg a Juvét, főként a hazaiak kapuja előtt járt a labda. Fél óra elteltével aztán minden borult, a Juve védelme mögé bemozgó Masbah kapott egy remek labdát, - lesről szó sem lehetett, miután Chiellini csúnyán beragadt - a Lecce játékosa pedig higgadtan Storari lábai között a hálóba lőtte a labdát. A bekapott gól már megzavarta a torinóiakat, rengeteg labdát elszórtak, pontatlan lett a játékuk, Matri és Toni egy használható átadást sem kapott. Az első félidőben a Juventusból Andrea Barzagli játékát lehetett kiemelni, a Zebrák új igazolása többször szépen tisztázott.

A szünetben Toni helyére Del Piero állt be, de ahelyett, hogy a Zebrák egyenlítettek volna, a hazaiak növelték előnyüket. Egy kapu elé ívelt labdát Di Michele tanárian fejelt le az érkező Bertolaccinak, aki közelről a kapuba juttatta a játékszert. A szétzilált vendégek csak lézengtek a pályán, miközben a Giallorossi játékosai olykor-olykor már megalázó megoldásokat engedtek meg maguknak, és jobb koncentrációval akár nagyobb arányban is kiüthették volna a Zebrákat.

A 70. percben tíz tíz ellen folytatódott tovább a harc. Vives pár perc leforgása alatt összeszedett két sárga lapot, így idő előtt mehetett zuhanyozni. Ezután sem a játék képe, sem pedig az eredmény nem változott már, így megérdemelten győzött a jobb játékot produkáló Lecce. 

Érthetetlen volt a Juve teljesítménye és hozzáállása ezen a mérkőzésen, egy hete még az Intert verte kiváló játékkal, most pedig a kiesés elöl menekülő Lecce simán elintézte a Binaconerit. Delnerinek lesz dolga az elkövetkezendő napokban.

 

Lecce 2-0 Juventus

G.: Mesbah (32'), Bertolacci (48')

Lecce: (4-1-4-1) Rosati - Donati, Ferrario, Fabiano, Brivio - Vives - Munari, Grossmuller, Bertolacci (Coppola 91'), Mesbah (Rispoli 85') - Di Michele (Chevanton 53')

Juventus: (4-4-2) Buffon - Sorensen (Iaquinta 59'), Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic (Storari 12'), Melo, Aquilani, Marchisio - Matri, Toni (Del Piero 45')

Fotó: corrieredellosport.it

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio lecce lecce juventus 2 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882674735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása