Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ha szerencsével is, de megvan az Inter újabb 3 pontja

2011.02.20. 08:20 Unimuck

A Nerazzurri hazai pályán fogadta a bajnokság egyik kellemes színfoltját, a Cagliarit. A találkozó eseménydús percekkel indult, meglepő módon a szardíniaiak vették magukhoz a kezdeményezést és az eslő két gólszerzési lehetőség a nevükhöz írható, de ami az egyik oldalon nem talált utat a kapuba, az a másikon igen. Egy szabadrúgást követően az Agazziról kipattanó labdát Kharja szúrta kapura, amibe még Ranocchia beleért - gyanúsan leshelyzetben -, vezetést szerezve az Internek.

A gól után hamar visszaállt a milánói gárda és próbálta a védelmét stabilizálni, amivel a vendég együttes nem is tudott mit kezdeni a szünetig. A fordulást követően aztán ritkán látható dolog történet az Interrel, főleg hazai közegben nem jellemző a csapatra, de tulajdonképpen beszorult saját kapuja elé a félidő során. A Cagliari folyamatosan támadott az egyenlítés érdekében, amihez olykor csak pár centi hiányzott vagy Julio Cesar védett hatalmasat. A legveszélyesebb próbálkozásai Lazzarinak voltak, de egyik sem talált célt, így ha szerencsével is, de megszületett a Nerazzurri újabb 3 pontot érő győzelme, minek köszönhetően fellépett a tabella második helyére, két pontra megközelítve az éllovas városi rivális Milant. 

Inter 1-0 Cagliari

G.: Ranocchia (7')

Inter: (4-3-3) J.Cesar - Maicon, Ranocchia, Cordoba, Nagatomo - Zanetti, Motta (Cambiasso 75'), Kharja (Mariga 78') - Pandev, Pazzini, Eto'o (Stankovic 61')

Cagliari: (4-3-1-2) Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Lazzari - Cossu (Nianggolan 70')- Acquafresca (Ragatzu 65'), Nené

Szólj hozzá!

Címkék: inter serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio cagliari inter cagliari 1 0 kharja ranocchia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642674044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása