Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Milan hozta a kötelezőt, a Roma háromgólos előnyről bukott, Fio - Samp iksz

2011.02.20. 18:16 Unimuck

A listavezető Milan a Chievo otthonába látogatott, a Stadio Bentegodiban minden csapat megizzad, ez alól a Rossoneri sem volt kivétel. Bár az első félidő felénél egy parádés góllal vezetést szerzett a milánói alakulat, a lassításból kiderült, bizony Robinho kézzel tessékelte maga elé a labdát. A második játékrész 60. percében a hazaiak egyenlíteni tudtak és sokáig úgy tűnt döntetlenre végeznek a csapat, ám Pato villant egyet és az ő találatával bezsebelte az újabb három pontot a Milan.

A Roma álomszerűen kezdett Genovában, negyed óra elteltével már két gólos előnyre tett szert Mexes és Burdisso találatának köszönhetően. A szünet után Totti is betalált a Genoa kapujába, de Palacios révén rögtön szépíteni tudott a hazai gárda és valami irtózatos hajrának köszönhetően 85. percben már a Rossoblúnál volt az előny, amit már nem is engedett ki a kezéből. Ranieri alakulata érthetetlen módon, háromgólos előny birtokában összezuhant. 

A Fiorentina - Sampdoria találkozó 0-0-ás döntetlennel ért véget, Koman Vladimir a kezdőben kapott helyet, míg Laczkó Zsolt csereként beállva debütálhatott a Serie A-ban.

A Bariban Rudolf, a Bresciában Vass szintén csereként lépett pályára a nap folyamán. 

Chievo 1-2 Milan

G.: Gelson (61') ill. Robinho (25'), Pato (82')

Fiorentina 0-0 Sampdoria

Genoa 4-3 Roma

G.: Palacio (52', 74'), Paloschi (68', 85') ill. Mexes (6'), Burdisso (16'), Totti (51')

Lazio 1-0 Bari

G.: Hernanes (6')

Parma 2-2 Cesena

G.: Crespo (64'), Palladino (89') ill. Rosina (31'), Sammarco (79')

Udinese 0-0 Brescia

1 komment

Címkék: serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio chievo milan 1 2 fiorentina sampdoria 0 0 genoa roma 4 3 lazio bari 1 0 parma cesena 2 2 udinese brescia 0 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832675190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.02.20. 21:32:29

Ranieri lemondott, ev elejen tippeltem vmi hasonlot, akkor ez most bejott :D
süti beállítások módosítása