Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Napoli - Villarreal: minden a visszavágón dől el

2011.02.18. 00:13 lupetto

 Hajtott, kűzdött becsülettel a Napoli, s egyértelműen a legjobb teljesítményt nyújtotta az ezidáig a kieséses európai kupasorozatokban érdekelt olasz csapatok közül, de ez is kevés volt a ma esti győzelemhez. Bár az azzurri többször is közel került a gólszerzéshez, végül csak egy lesgólig jutott Cavani révén. Talán más eredmény születethetett volna, ha Mazzarri korábban pályára küldi Hamsikot. A mezőnyből kiemelkedett Lavezzi, aki játékával szinte biztosan felkeltette néhány spanyol klub érdeklődését is, de nem igazán talált ezúttal társra az argentín, a sorozatban ezidáig tündöklő Cavani ugyanis a szokottnál visszafogottaban játszott, Mascara pedig még keresi helyét új együttesében.

A mérkőzés képéhez tartozik még Aronica 94.percben begyűjtött piros lapja is, első sárga lapját ajánlanánk Yepes figyelmébe, így kell faultolni, amikor nem szeretnénk ha az ellenfél egy kontra végén a hálóba juttatná a labdát.

Napoli-Villareal 0-0

NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis, Campagnaro, Cribari, Aronica, Maggio, Gargano ( Sosa), Yebda (Pazienza), Dossena, Mascara (Hamsik), Lavezzi, Cavani

VILLARREAL (4-4-2): Diego Lopez, Mario Gaspar, Gonzalo, Musacchio, Capdevila, Borja Valero, Senna (Marchena), Bruno Soriano, Cazorla (Català), Nilmar, Rossi (Ruben)

Játékvezető: Clattenburg (GBR)

Sárga lap: Capdevila, Gonzalo, Dossena, Cribari, Marchena

Kiállítás: Aronica 94.

Visszavágó február 26-án

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: el villareal napoli lavezzi európa liga cavani napoli villareal 0 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr252669474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása