Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mexes egyre közelebb a Milanhoz

2011.02.18. 13:30 Unimuck

Állítja a L'Equipe. Az AS Roma francia védőjének a szezon végén lejár a kontraktusa és a felek még mindig nem tudtak megállapodni a szerződéshosszabbításról. Ezt kihasználva a Milan akár ingyen is magához édesgethetné Mexest a Bosman szabály értelmében.

A Rossoneri jelenleg csak két említésre méltó belső védővel rendelkezik Nesta és Thiago Silva személyében, és ezt a kört Ardiano Galliani mindeképp bővíteni szeretné. 

Francia jelentések szerint a Milan szóban már megállapodott a Roma védőjével, ám ezt a vörös-feketék elnöke megcáfolta.

"Nem egyeztünk meg Mexes-szel. Nem szeretnénk beavatkozni addig, amíg a játékos és a klubja tárgyalásokat folytat egymással. Jó kapcsolatot ápolunk a Rómával, amit nem akarunk felrúgni. Természetesen érdekelne Mexes minket, ha úgy döntene, hogy nem írja alá a szerződéshosszabbítását a fővárosi gárdánál." - mondta Galliani.

Philippe Mexes profi karrierjét 1999-ben az Auxerre-nél kezdte meg, majd öt esztendő után, 2004-ben az AS Romához igazolt a most 28 éves védő. 

Fotó: skysport.com

Szólj hozzá!

Címkék: roma milan philippe mexes mexes milan?

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr162670351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása