Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mazzarri - A Napoli volt a veszélyesebb

2011.02.18. 08:20 Unimuck

A Napoli - Villareal (0-0) Európa Liga találkozó után Walter Mazzarri, a hazaiak trénere úgy vélte csapata sokkal veszélyesebb volt spanyol ellenfelénél. Bár előnyt nem tudott kiharcolni a dél-olasz gárda, de biztató játékkal rukkolt elő az egy hét múlva esedékes visszavágó előtt.

"A hozzáállása a játékosaimnak kivételes volt. Kialakítottunk 3-4 igen komoly lehetőséget, elég csak az első félidő vége felé Cavani fejesére gondolni, ami a kapufán csattant vagy a szünet utáni Lavezzi lövést felidézni."

"Nem akarok százalékos esélylatolgatásba bocsátkozni a visszavágó előtt. Elutazunk Spanyolországba és játszuk a játékunkat, mint ahogy ezt ma este is tettük. Ha Cavani gólt érően bólint vagy Borja Valero kezezésére büntetőt ítél a játékvezető, másképp alakult volna a találkozó." - zárta nyilatkozatát a tréner.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: napoli lavezzi cavani napoli villareal 0 0 walter mazzarri nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462669685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása