Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roma - Shakhtar: egy teljes szezon egy mérkőzésbe sűrítve

2011.02.17. 08:23 lupetto

 Folytatta a Roma az olasz csapatok vesszőfutását a Bajnokok Ligájában, ám a giallorossi vereségében a Milanéval ellentétben legalább nincs semmi meglepő. Nem szeretjük ismételni magunkat, azt meg pláne nem, ha valami negatív jóslatunk beigazolódik, így aki kíváncsi mi vezetett a tegnap esti csúfos Roma blamához, az olvassa el tegnapelőtti bejegyzésünket a giallorossit súlytó problémákról.

A negyed óra alatt beszedett 3 gól ellenére (Riise bakija még legendás öngólját is üti talán) egyébként semmi sincs még elúszva a továbbjutást illetően, még mindig tartjuk, hogy ha képes összeszedni magát a római együttes kiharcolhatja a nyolcba kerülést.

Roma-Shakhtar Donetsk 2-3
ROMA:
Doni; Cassetti, Burdisso, Mexes, Riise (46' Castellini); Taddei, Perrotta, De Rossi, Menez; Vucinic (68' Borriello), Totti
SHAKHTAR: Pyatov; Srna, Chygrynskiy, Rakitskiy, Rat; Mkhitaryan (78' Vitsenets), Hubschmann; Douglas Costa (66' Eduardo), Jadson (Alex Teixeira), William; Luiz Adriano

Játékvezető: Benquerenca.
Sárga lap: Chygrynskiy, Luiz Adriano, Cassetti, Menez, Perrotta, Rakitskiy, Pyatov.
Glszerző: 28' Perrotta (R), 29' Jadson (S), 36' Douglas Costa (S), 41' Luiz Adriano (S), 61' Menez (R)

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: roma bajnokok ligája bl olasz foci olasz labdarúgás calcio roma shakhtar 2 3

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr82667048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása