Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az év meccsére készülnek Nápolyban

2011.02.17. 14:06 lupetto

 A Bajnokok Ligájában is elférne a ma esti Napoli - Villareal összecsapás, hiszen mindkét együttes remek név a nemzetközi porondon (bár a nápolyiaknak inkább múltjuk hízelgő), kiválóan szerepelnek hazájuk bajnokságában és kivételes játékosok egész sora található kereteikben.

A hazaiak számára az év egyik legfontosabb mérkőzése a ma esti és bár az azzurri elsődleges célja a Serie A-ban való minél sikeresebb szereplés, Mazzarri fiai ismerve korábbi fellépéseiket, holt biztos, hogy a pályán halnak majd meg ezért a sikerért is. S bár nemzetközi porondon még abszolút rutintalan a nápolyi klub, mely azért nem kis hátrány e szinten, de a Stadio San Paolo legendás közönsége bőven ellensúlyozhatja ezt a hiányosságot.

Nápolyban ugyanis kitört a futballáz. Már napokkal ezelőtt elkapkodták a belépők jó részét, így tehát biztosan telt ház Hamsikék fellépésén. A csapat egyébként is a Maradona-éra időszaka körüli imádatnak örvend városszerte, hihetetlen őrület veszi körbe Cavaniék minden nyilvános szereplését.

Aggodalomra egyedül Paolo Cannavaro kiesése adhat okot,- a védő eltiltását tölti a Villareal ellen - illetve Mazzarri esetleges rotálási kedve, abban már most kiegyeznek ugyanis az olasz lapok, hogy Mascara biztosan helyet kap a kezdőcsapatban a Hamsik-Lavezzi-Cavani trió valamely tagjának kárára, s egyéb pihentetésre szánt játékosok neve is felmerült a stabil kezdőcsapatból.

Napoli - Villareal

2011 február 17, 19.00
Stadio San Paolo, Napoli — Nápoly
Játékvezető:‬ Clattenburg‎ (angol)

 

Napoli: De Sanctis; Campagnaro, Cribari, Aronica; Maggio, Gargano, Yebda, Dossena; Lavezzi, Mascara; Cavani
Villareal: Lopez; Gaspar, Marchena, Gonzalo Rodriguez, Capdevilla; Cazorla, Senna, Valero, Cani; Nilmar, Rossi

(várható kezdőcsapatok)

retro

Szólj hozzá!

Címkék: villareal napoli európa liga napoli villareal

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642667987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása