Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Shakhtar verés olasz módra

2011.02.16. 11:15 Unimuck

Miután tegnap este a Milan beragadt a BL tavaszi rajtján, ma a Roma szépíthet a Calcio megkopott fényén. Az olasz fővárosba az ukrán sztárcsapat látogat és az a tény, hogy a Shakhtar Donetsk csak egyszer kapott ki az őszi csoportmérkőzések során (az Arsenal otthonában), a többi találkozóját pedig egyaránt megnyerve csoportelsőként jutott tovább a H jelű kvartettből, nem kecsegtet túl sok jóval a mostanában nem épp élete formájában lévő római alakulat számára. De, hogy ne temessük előre az éjszakát, idézzünk fel pár csodás olasz diadalt az ukrán gárda ellen.

2004. szeptember 14. - Shakhtar 0-1 Milan G.: Seedorf

A 2004/2005-ös BL csoportkörben a Milant összesorsolták a Doneckkel. A két csapat első találkozójára Ukrajnában került sor, ahol végig pörgős, nyílt sisakos játék után a milánóiak örülhettek a három pontnak. 

 

2004. november 24. - Milan 4-0 Shakhtar G.: Kaká (2), Crespo (2) 

A milánói csoportmérkőzés első félideje is szorosnak bizonyult, aztán a második játékrészben megrázta magát a Rossoneri és kiütötte az ukrán csapatot Kaká és Crespo duplájával.

 

2006. szeptember 12. - Roma 4-0 Shakhtar G.: Taddei, Totti, De Rossi, Pizarro

A 2006/07-es idényben egy újabb olasz gárdával sorsolták össze az ukránokat, épp a mostani ellenfelükkel, az AS Romával. Itáliában ismét nem bántak kesztyűskézzel a Doneckkel, négyet gurítottak nekik Tottiék. A visszavágón ugyan az ukránok nyertek 1-0-ra, de ezzel együtt is a Roma ment tovább a csoportból.

 

2007. október 24. - Milan 4-1 Shakhtar G.: Gilardino (2), Seedorf (2) ill. Lucarelli

A donyeckiek már a jól ismert Milannal kerültek egy kvartettbe, úgy tűnik Itáliában négy alatt sosem ússza meg a Shakhtar.

 

2007. november 6. - Shakhtar 0-3 Milan G.: Inzaghi (2), Kaká

A Milan két héttel később sem adott esélyt a Donecknek, magabiztos győzelmet arattak Kakáék a hideg Ukrajnában.

Szólj hozzá!

Címkék: roma bajnokok ligája milan bl múltidéző sahtar roma sahtar doneck doneck

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr812664869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása