Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Beharangozó: Fiorentina - Inter

2011.02.16. 17:15 Unimuck

A Serie A 17. fordulójából elmaradt Fiorentina - Inter összecsapás kerül ma terítékre a Roma BL találkozója mellett. Az eredetileg 2010. december 19-re kiírt mérkőzést a Nerazzuri klub-világbajnokságbeli kötelezettsége miatt kellett anno halasztani. A firenzeiek jól hangoltak az összecsapásra, ugyanis a hétvégén megszerezték első győzelmüket idegenben, méghozzá a Palermo otthonában, míg az Inter vereséget szenvedett a Derby d'Italián.

Sinisa Mihajlovic edzőként volt klubcsapata ellen bizonyíthat, ami egy plusz motivációt jelenthet számára, a fiainak pedig szárnyakat adhat a Palermo felett aratott 4-2-es hétvégi siker. Vargas, Kroldrup, Jovetic és Frey továbbra sem áll a csapat rendelkezésére, de az egyre jobb formába lendülő Montolivo vezérletével a Violák áthidalhatják ezen játékosok hiányát. 

Az Inter remek "tavaszt" produkál eddig, leszámítva a hétvégi Juve elleni zakót, a csapat egy esetleges győzelemmel ismét a dobogóra állhatna. Motta és Chivu eltiltás miatt nem léphet pályára a Fiorentina ellen, míg Lucióra, Samuelre és Militóra sérülés miatt nem számíthat Leonardo.

A Franchiban 11 mérkőzésből 7 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség a firenzeiek mérlege, míg a Nerazzurri idegenbeli mutatói 5 győzelem, 2 döntetlen, 5 vereség, ami jól mutatja, nem olyan stabil az Inter Milánótól távol. 

Ami a múltat illeti, a tavalyi idényben 2-2-es döntetlenre végeztek a felek Firenzében, de a bővebb statisztikája milánói fölényt mutat. 

 

FIORENTINA - INTER

18:30, Stadio Franchi - Firenze

Várható kezdő:

Fiorentina: (4-3-3) Boruc - De Silvestri, Gamberini, Camporese, Pasqual - Montolivo, Donadel, Behrami - Santana, Gilardino, Mutu

Inter: (4-3-1-2) J.Cesar - Maicon, Ranocchia, Cordoba, Zanetti - Kharja, Cambiasso, Stankovic - Sneijder - Eto'o, Pazzini

Szólj hozzá!

Címkék: inter fiorentina olasz foci olasz labdarúgás calcio fiorentina inter serie a 17.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr402665737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása