Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A tökéletes Inter recept; míg a Roma és a Milan a BL-ben ég, a nerazzurri tovább menetel felfelé

2011.02.16. 23:37 lupetto

 Amit hétvégén elvett, azt most kamatostul adta vissza a sors. Az Inter ugyanis amennyire nem érdemelt vereséget helyzetei számát tekintve a Juve ellen, most legalább annyira nem érdemelt győzelmet a Fiorentina ellen, mégis 3 ponttal távozhatott a Franchiból, elsősorban Eto'o nagyszerű villanásainak köszönhetően.

Ne legyünk igazságtalanok, hiszen a helyzetek számának strigulázásán túllépve abszolút nem érdemtelen a vendégek győzelme, a nerazzurri pillanatnyilag ennyivel erősebb a violáknál, ugyanannyi lehetőség elegendő számára, hogy maga felé billentse a mérleg nyelvét.

Külön öröm lehet az interisták számára Giampaolo Pazzini újabb találata, a támadó (aki nem ünnepelte gólját egykori csapata ellen) remekül megérti egymást a kamerunival, a tavaly brillírozó, de idén sérülésektől és formahanyatlástól súlytott Militót tökéletesen pótolva.

A nap másik mérkőzésén a korábban havazás miatt halasztott Sampdoria - Genoa derbyn a griffonék diadalmaskodtak Rafinha csodálatos góljának köszönhetően. A "vendégek" győzelme mindenképpen megérdemelt, minthogy góljukon kívül kétszer is mindössze centiméterekre álltak a gólszerzéstől, de a kapufa Curciék oldalán állt. Magyar játékos sajnos ezúttal sem lépett a blucerchiati színeiben pályára.

Fiorentina-Inter 1-2
FIORENTINA: Boruc; Comotto, Gamberini, Camporese, Pasqual; Montolivo, Donadel (73' D'Agostino), Behrami (87' Babacar); Santana (27' Ljajic), Mutu; Gilardino
INTER: Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Cordoba, Nagatomo (72' Kharja); Zanetti, Cambiasso, Stankovic (90' Obi); Sneijder (83' Mariga); Pazzini, Eto'o

Játékvezető: Damato
Sárga lap: Comotto, Stankovic
Gólszerző: Pasqual 33., ill. Camporese 6. – öngól, Pazzini 62.

 

Sampdoria-Genoa 0-1
SAMPDORIA:
Curci; Zauri, Gastaldello (46' Volta), Lucchini, Ziegler; Dessena (78' Zaza), Palombo, Poli, Guberti; Maccarone, Macheda (59' Mannini)
GENOA: Eduardo; Mesto, Dainelli, Kaladze, Crisicito; Rafinha, Kucka, Milanetto, Rossi; Floro Flores (66' Paloschi), Palacio (92' Chico)

Sárga lap: Gastaldello, Palacio.
Gólszerző: Rafinha 55.

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: inter serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio fiorentina inter 1 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr532666756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása