Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rummenigge a BL harc apropóján Montolivo felé kacsingat, az Intert értékeli és pletykákról sztorizgat

2011.02.12. 12:00 lupetto

 Karl-Heinz Rummeniggét a Corriere dello Sport kapta tollvégre a közeledő Inter - Bayern BL-párharc apropóján. A bajor klub elnöke őszintén válaszolt minden feltett kérdésre, kitérve korábbi pletykákra, valamint az Inter idei szezonjára is.

Montolivo

Nem tudom, hogy a játékosért vajon az Inter is érdeklődik-e komolyabban. Mi jelen pillanatban nem figyeljük különösebbképp a játékospiacot, hiszen még 4 hónap van annak újboli megnyitásáig, ellenben a Bajnokok Ligája sokkal aktuálisabb.

Mindenesetre jól ismerjük a játékost, miután tavaly összekerültünk csapatával a Bajnokok Ligájában. Kitűnő képességű labdarúgó, aki ráadásul édesanyja révén, aki Németországban született, kis mértékben német is.

Ribery, Schweinsteiger

Sosem keresett a Moratti Ribery ügyében, hiszen mindenki tudja jól, hogy Robbennel és Gomezzel egyetemben nem eladóak.

Schweinsteiger kapcsán sem vette fel velünk korábban az Intertől senki a kapcsolatot, hiszen nem is állt szándékunkban megválni tőle.

Inter, Mourinho

Nem kezdte jól a klub az idényt, ami várható is volt miután tavaly megnyertek mindent.

Mourinho egy kitűnő edző, aki kész tervvel rendelkezik céljai elérésére, de miután távozik egy klubtól, annak újra kell építenie saját magát.

Szólj hozzá!

Címkék: inter rummenigge bayern inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr432655682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása