Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Barzagli nem győzi hangsúlyozni a Derby d'Italia fontosságát

2011.02.12. 09:40 Unimuck

Andrea Barzagli, a Juventus újdonsült védője élvezi a csapata körüli felhajtást és izgatottan várja a vasárnap esti derbyt az Internazionale ellen. A hátvéd úgy véli, egyik csapat sem engedheti meg magának a pontvesztést, ezért is lesz különleges ez a találkozó.

"A milánóiak nehéz időszakon vannak túl, de Leonardo érkezése felrázta őket." - vélekedett a hátvéd a La Repubblica-nak.

"Az Inter elleni találkozó igazi kihívás lesz és egy nagyon fontos mérkőzés mindkét csapat számára. A Nerazzurri versenyben akar maradni a Scudettoért, de nekünk folytatnunk kell a jó szereplést a Cagliari meccs után, ahol az igazi Juventust láthattuk." 

A 29 éves védő feltett szándéka, hogy visszakerüljön az olasz válogatott keretébe. 

"Kimaradtam néhány évig a válogatottból és a csapat is változott, de azt hiszem az ajtó mindig nyitva áll előttem, hogy visszatérjek."

Szólj hozzá!

Címkék: juventus inter derby ditalia andrea barzagli barzagli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr922655430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása