Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bastos szívesen igazolna a Juventushoz

2011.02.11. 11:45 Unimuck

Michel Bastos, a Lyon brazil balszélsőjének nem lenne ellenére a nyári klubváltás és örül az iránta érdeklődő csapatoknak, főképp a Juventus udvarlásának. A játékos a napokban azzal állt a sajtó elé, hogy nem tudná visszautasítani az olasz klub ajánlatát, és ha jelenlegi egyesületével meg tudna egyezni a torinói klub, szívesen öltözne fekete-fehér mezbe. A 27 éves játékost egyébiránt már a télen is szóba hozták a Juventusszal, de akkor végül semmi sem lett az üzletből.

A La Gazzetta Dello Sport információi szerint az Öreg Hölgy nyáron 14 millió €-s ajánlatot készül tenni a több poszton is bevethető ballábas játékosra, de a hírek szerint a Lyon 18 millió € kérne érte.

Bastos pedig egyetlen mondatban tökéletesen összefoglalta szemszögéből a történéseket; "A Juve engem akar és nincs olyan játékos, aki visszautasítaná ezt a csapatot."

Fotó: zimbio.com

Szólj hozzá!

Címkék: juventus michel lyon mercato bastos juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr992653525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása