Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Giovinco bízik a folytatásban

2011.02.10. 10:20 lupetto

 Tegnap este debütált az Azzurri színeiben Sebastian Giovinco, aki számára egyfajta önigazolással is felért Cesare Prandelli behívója. A Juventusnál levegőnek nézett játékos a Parma színeiben pusztán a folyamatos játéklehetőségnek köszönhetően valós képességeit kezdte csillogtani, mely alapján egyértelműen helye van Olaszország legjobbjai között. Mérkőzés utáni nyilatkozatában a Rai-nak értékelte a tegnap este, s az azt megelőző hónapok történéseit;

"Remélem, jól játszottam ma este, valamint hogy a csapat tagja lehetek a jövőben is."

"Köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem, az elkövetkező időkben azon leszek, hogy visszafizessem mindazt a hitet, amit belém fektettek."

"A Parmanál a folyamatos játéklehetőség révén megmutathatom, hogy mit tudok valójában és úgy érzem fejlődtem is az utóbbi időben. Mindig is tudtam, hogy csak több lehetőségre van szükségem."

kép: football-pictures.net

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra giovinco német olasz

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr842651129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása