Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vialli bízik a Juvéban

2011.02.09. 16:45 Unimuck

Gianluca Viali, a Zebrák egykori sztárja tetszését fejezte ki a jelenlegi Juventus iránt és véleménye szerint csak kis szerencsére és folyamatos jó formára van szüksége a torinói gárdának. 

Az Öreg Hölgy januárban összeroskadt és jelenleg csak a 8. helyet foglalja el a tabellán, 11 ponttal lemaradva a listavezető Milan mögött, de Viali bizakodva várja a folytatást.

"Új edzője és egy új projektje van a Juventusnak, amit nem könnyű átszervezni. Számos sérülés gyengíti a csapatot, ami miatt nem mindig a legjobb tudását nyújtja."

"Az Inter elleni találkozó fontos lesz. Ha a Juventus nyerne, visszaszereznék a játékosok az önbizalmukat."

"Véleményem szerint a Juventus fő problémája az, hogy a Trezeguet - Del Piero páros után nem találta meg a stabil csatárduóját. Sok támadója van a Juvénak, ami nem rossz, de nem játékosbarát. Úgy gondolom két stabil csatár alapvető dolog lenne. Amikor tudod, hogy elől valaki előbb vagy utóbb gólt lő, sokkal nyugodtabb játékra vagy képes a pályán."

1 komment

Címkék: juventus nyilatkozata gianluca viali viali

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr282649492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.02.09. 23:31:07

Gyerekek, ilyen egy jó arc: sportgeza.hu/futball/2011/02/09/volt_csapatanak_rugott_golt_elsirta_magat/

Amíg az ilyenek csak fogynak és fogynak, úgy halad a nagy szar felé a foci.
süti beállítások módosítása