Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Buffon örül, hogy visszatérhet a válogatottba

2011.02.09. 09:00 Unimuck

Gigi Buffon a La Gazzetta dello Sport-nak adott interjújában elárulta,  nagyon boldog amiatt, hogy visszatérhet a Squadra Azzurrába. A világ legjobb kapusai között számontartott hálóőr a 2010-es nyári világbajnokságon szenvedett súlyos sérülést, minek következtében fél éves kényszerpihenő várt rá. Buffon izgatottan várja a visszatérését és a nagy presztizsű találkozót Németország legjobbjai ellen.

"Boldog vagyok, hogy visszatérhetek sérülésem után." - kezdte mondandóját Gigi és rögtön kitért a ma esti, Németország elleni barátságos mérkőzésre, a 2006-os VB elődöntő felidézésével.

"A 2006. július 4-i Németország elleni elődöntő volt életem legfontosabb mérkőzése." - emlékezett vissza Buffon.

"A német válogatott jól tudja a saját játékát és van néhány igazán jó eredményük. Mi edzőt váltottunk, nincs semmi vesztenivalónk, be tudjuk bizonyítani, hogy versenyképesek vagyunk és pár lépéssel előrébb járunk ellenfelünknél. Nem lesz könnyű, de nagy a motiváció." 

"Szeretnék öt Világbajnokságon játszani és talán egy hatodikon is ott lenni, mint harmadik számú kapus." - zárta nyilatkozatát a már 33 éves hálóőr.

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra német olasz gigi buffon germany italy

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr112648458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása