Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vertonghen: Nagy rajongója vagyok a Premier League-nek, de ha a Milan hív, nem tudsz nemet mondani

2011.02.08. 20:14 lupetto

 Nagy valószínűséggel idény végén távozik az Ajax Amsterdam kivételes képességű védője Jan Vertonghen, s bár egyelőre még a konkrétumok nem körvonalazódtak, jó eséllyel a Milanban folytathatja pályafutását. A belga hátvéd a Het Nieuwsblad-nak adott interjújában mesélt jövőbeli terveiről;

"Őszinte leszek a Milan és az Arsenal érdeklődésével kapcsolatban, ezidáig személyesen egyik klub képviselője sem kereste meg sem a klubot, sem az ügynökömet."

"Voltak korábban jelentkezők, de nem az említett csapatok közül. Természetesen én is hallottam, hogy Adriano Galliani beszélt rólam a BL meccsünk után, ami nagyon hízelgő volt számomra."

"Eljött a megfelelő pillanat, hogy csapatot váltsak. Nem azért, mert olyan elszánt vagyok, hogy elhagyjam az Ajaxot, hanem mert készen állok rá, hogy egy nagyobb klubban is megméressem magam. Nagy rajongója vagyok a Premier Leaguenek, de ha egy olyan klub kopogtat az ajtódon, mint a Milan, nem tudsz nemet mondani." 

Szólj hozzá!

Címkék: ajax vertonghen milan arsenal mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632647620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása