Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Udinese - Sampdoria: Di Natale 100.gólja és Sanchez találata döntött

2011.02.05. 19:55 lupetto

 Egy félidőnyi játék is elegendő volt az udineieknek, hogy begyűjtsék újabb 3 pontjukat az egyre lejjebb csúszó és játékban szinte semmit sem mutató Sampdoria ellen. A friulianik 40 perc alatt kétszer is bevették ellenfelük hálóját, előbb Di Natale szabadrúgása után Sanchez rafinált csúsztatása révén (bár a chilei elképzelhető, hogy lesen tartózkodott), majd fordított szereposztásban Sanchez gyönyörű kiugratását követően Di Natale parádés befejezése után.

Ezzel a hazaiak kapitánya 100. Serie A-s találatát szerezte az Udinese színeiben, melyet a stadionban helyet foglaló jó félháznyi tifosi és a műsorközlő is percekig ünnepelt.

A vendégeknél Koman végig a pályán volt és a Samp jobban teljesítő játékosai közé sorolható (nem volt sok ilyen), míg Laczkó Zsolt ezúttal sem kapott lehetőséget.

 

 
Udinese 2-0 Sampdoria
 
2011. február 5., 18.00.00
Stadio Communale Friuli — Udine
Játékvezető:‬ N. Pierpaoli‎
Néző:‬ 14000‎
Gólszerző:Sanchez 18., Di Natale 40.

 

kép: gazzetta.it

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr802640856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása