Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Serie A 24.forduló: szombati mérkőzések

2011.02.05. 14:27 lupetto

Megszokott módon a Serie A következő fordulója a szombati nappal rajtol, jelen esetben az Udinese - Sampdoria összecsapás tölti be a nyitómérkőzés szerepét. Az udineiek utóbbi diadalaiknak köszönhetően felverekedték magukat a Top 4 közelébe, míg a Samp a Pazzini-Cassano páros elvesztését követően a langyos állóvíz közepébe került. Este a Cagliari hazai pályán fogadja a Juvét. A Zebrák lassan ott tartanak, ahol a part szakad, a találkozó pikantériáját Matri személye adja, aki volt csapat ellen léphet pályára.

UDINESE - SAMPDORIA

18:00, Stadio Fruili - Udine

Az Udinese mostanság szárnyal, győzelmet győzelemre halmoz, többek között az Inter és a Juventus skalpját is begyűjtötte, ám az előző fordulóban a Bologna ellen beragadt. A csapat a tabella 7. helyén áll, négy pontra a 4. Laziótól. A Sampdoria eddig sem hármasával gyűjtögette a pontokat, de hogy a vezetőség elengedte a Cassano-Pazzini duót, nehéz elképzelni, hogy a csapat a felsőházban végezne. 

A két gárda legutóbbi öt találkozóján három döntetlen és két Samp győzelem született, utóbbi végeredményt a mai összecsapáson nehéz elképzelni.

Guidolin nem számíthat Basta, Ferronetti, Angella és Handanovic játékára, míg a túloldalon Di Carlo sérülés miatt Semiolit, Gastadellót, Lucchinit és Pozzit nem küldheti pályára, Poli pedig eltiltását tölti. 

Várható kezdők:

Udinese: (3-5-2) Belardi - Coda, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Di Natale

Sampdoria: (4-4-2) Curci - Zauri, Volta, Vidal, Ziegler - Mannini, Palombo, Tissone, Guberti - Biabiany, Maccarone

 

CAGLIARI - JUVENTUS

20:45, Stadio Sant'Elia - Cagliari

A Cagliari egyelőre a vártnál jobban teljesít az idei bajnokságban, a szardíniai kiscsapat a tabella 9. helyén áll, 3 ponttal leszakadva a Juventus mögött. Kérdés, mennyire veti vissza a szárdok eredményes játékát Matri távozása, aki ma épp volt csapat ellen lép pályára. A Juventus lassan ott tart, ahol tavaly, egyre távolodik a Bajnokok Ligája selejtezőt érő 4. helyezéstől, amit ha idén sem ér el a klub, lehet évekre el is felejtheti.

A két csapat utóbbi mérkőzését a Juventus nyerte, de nem kell messze visszanyúlni a történelemben, hogy Cagliari diadalra bukkanjuk, s a jelenlegi formákat figyelembe véve nem kizárt, hogy ez ismét megtörténik. A vendégek elsősorban Marchisio javuló formájában bízhatnak. 

Donadoni Lanerre nem számíthat, míg Delneri Rinaudo, De Ceglie, Quagliarella, Toni, Traoré, Pepe és Iaquinta nélkül kénytelen felvenni a harcot a Cagliarival.

Várható kezdők:

Cagliari: (4-3-1-2) Agazzi - Pizano, Canini, Astrori, Ariaudo - Missiroli, Conti, Nainggolan - Cossu - Néné, Acquafesca

Juventus: (4-4-2) Buffon - Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio - Matri, Del Piero

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a sampdoria cagliari 24.forduló udinese sampdoria cagliari juventus udines

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr192640128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása