Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Válság a Milan védelmében, rengeteg a sérült

2011.02.02. 10:15 Unimuck

A tegnap esti Milan - Lazio összecsapásra Allegri toldozott-foltozott védelmet és középpályássort volt kénytelen pályára küldeni, miután Amelia, Nesta, Abate, Zambrotta, Strasser, Boateng, Gattuso, Seedorf, Ambrosini és Inzaghi játékára sem számíthatott a mester. Mintha nem lett volna elég baja a Milannak a sok hiányzó miatt, a tegnapi találkozón a Lazio csatára, Kozak előbb Bonerát könyökölte arcon, akit rögtön le is kellett cserélni, majd a helyére beálló és Milan mezben debütáló Legrottagliével ütközött szerencsétlenül, akit az eset után kórházba kellett szállítani.

Első jelentések szerint Bonera agyrázkódást és komoly arcsérülést szenvedett, míg Legrottagliét megfigyelésre bent tartották a kórházban, ő is kisebb agyrázkódással bajlódik. 

A történtek után a Genoa elleni bajnokin Allegri kénytelen lesz egy Oddo - T.Silva - Yepes - Antonini védelemmel felállni a hazaiak ellen, mivel vélhetően egyik sérült sem épül fel a hétvégi találkozóra.

Szólj hozzá!

Címkék: milan milan lazio milan sérültek milan válság milan hiányzók

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632632829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása