Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Drenthe csalódott, klubja nem engedte a Juvéhoz

2011.02.02. 09:22 lupetto

 Kevésen múlt Royston Drenthe Juvéba igazolása, a játékos ugyanis szívesen szerződött volna Torinóba, a bianconeri mindent megtett, hogy magáénak tudja a középpályást, a Hercules azonban nem engedte játékosát, kinek játékjogával nyárig rendelkezik a klub.

"Csalódott vagyok, mert a klub nem engedett el. A Juventus akart engem, én szívesen mentem volna, de a Hercules a transzfer útjába állt." - nyilatkozta a holland a Tuttomercatowebnek adott interjújában.

"Profiként természetesen mindent megteszek majd jelenlegi csapatomért, de ha továbbra is a padon kell ülnöm, nem tudom megmutatni mit is érek valójában." - zárta szavait a játékos, aki a goal.com értesülései szerint miután november óta nem kapott fizetést megtagadta a játékot, míg nem kerül némi pénz egyenlegére.

Zárásként, hogy a lényegre koncentráljunk; a Juve hívei számára megnyugtató lehet, hogy Marottáék legalább megpróbálták, s ha a bianconeri vezetése szeretné, nyáron a holland szinte biztosan Torinóban köthet ki.

kép: gelderlander.nl

Szólj hozzá!

Címkék: juventus real madrid hercules mercato drenthe drenthe juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr182632761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása