Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rossit 35 millióért sem engedte a Villareal

2011.02.01. 14:40 lupetto

 35 millió eurós ajánlatot utasított vissza a Villareal a Sky Italia szerint. Az ok prózai; a spanyol együttes nem volt hajlandó csakúgy nagy hirtelen megválni olasz csatárától annak kivásárlási ára alatt, ami viszont nem kevesebb mint 50 millió euró.

Az ajánlattevő a Tottenham Hotspurs csapata volt és tegnap napközben többször is felröppent a hír, közel kerültek a megegyezéshez a felek, ám végül a spanyoloknál győzött a józan ész, s úgy döntöttek nem engedik el legjobb csatárukat piaczárás előtt néhány órával, még ekkora összegért sem.

Így az olasz legalább nyárig biztosan Spanyolországban marad, addig pedig hátha ráébred valamely itáliai sztárklub is, hogy érdemes lenne némi pénzt feccölni az egyik legtehetségesebb talján játékos hazacsábításába.

kép: china.org

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb tottenham villareal rossi mercato rossi tottenham

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr422630701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása