Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos - Pellé nyártól a Parma játékosa lesz

2011.01.31. 12:00 Unimuck

A holland bajnokságban szereplő AZ Alkmaar hivatalos honlapján jelentette be;  olasz nemzetiségű játékosa, Graziano Pellé a nyáron hazatér Itáliába és a Parmánál folytatja pályafutását. 

Az átigazolás díját nem hozta nyilvánosságra egyik fél sem. Pellé 2011. június elsejével kezdődő 5 éves kontraktust írt alá a Parmával. 

Graziano Pellé 2001-ben a Lecce utánpótláscsapatához került, majd 2004-ben ugyanitt megkötötte élete első profi szerződését. A következő években kevés játéklehetőség miatt kölcsönbe került a Cataniához, a Crotonéhez és a Cesenához, mely együttesben már kellő bizalmat kapott, 37 mérkőzésen lehetőséghez jutva 10 gólt szerzett. Eközben az olasz U20-as és U21-es válogatott rendszeres tagjává is vált.

Jó teljesítményére az AZ Alkmaar is felfigyelt és némi meglepetésre 2007 nyarán 6 millió euróért le is igazolta a tehetséget.

Pellé azonban nem tudott stabil helyet kiharcolni magának a kezdőcsapatban, így 4 év alatt mindössze 69 mérkőzésen jutott szóhoz, 12 gólt szerezve klubja színeiben.

Szólj hozzá!

Címkék: az parma mercato alkmaar graziano pellé parma pellé

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr412627425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása