Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Amauri rábólintott a Parma ajánlatára, a Juve egyelőre kivár [Frissítve]

2011.01.31. 15:34 lupetto

 Tovább pörög az átigazolási szezon utolsó napja, a fókuszban azúttal a Juventus csapata, ahol gőzerővel dolgoznak a csapat megerősítésén. Ennek záloga Amauri elpaterolása lenne, a brazil csatár pedig hosszas unszolás után úgy tűnik ráállt a váltásra, kegyeiért a Parma tűnik befutónak, a La Gazetta dello Sport értesülései szerint.

Mindeközben a torinói klub Cagliariban tárgyal, s amennyiben sikerül Matri árát lejjebb tornázniuk (vagy az eredeti elképzelés szerint egy kölcsönadást kiharcolniuk) az egyelőre túl sokat kérő szardíniakiaktól, úgy máris indulhat a nap legnagyobb léptékű olasz transzfere.

kép: zimbio.com

UPDATE: Amauri ügynöke, Ernesto Bronzetti jelenleg Pietro Leonardival, a Parma sportigazgatójával tárgyal. Eközben egyes források szerint a Juventus megállapodott Matrival és Royson Drenthevel is. Matri elvileg kölcsönbe menne Torinóba, szezon végén pedig opciós joggal 18 millióért leigazolható lenne. Drenthéért az Alicante viszont kárpótlási díjat szeretne, így a Bianconeri 500.000 euróval kárpótolja a Herculest.

Mindeközben a Valencia csatárának, Alejandro Domingueznek az ügynöke jelezte, jelenleg tárgyalnak a zebrákkal, de részletekbe még nem bocsájtkozhat, így elképzelhetõ, hogy végül Dominguez is juventino lehet.

4 komment

Címkék: juventus cagliari parma mercato amauri parma matri juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr192628094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.01.31. 15:59:16

Isten véled, Gólmágus!

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.01.31. 16:51:46

@Unimuck: iden meg Legrottaglie golstatisztikaja is jobb volt, mint az ove

amugy frissitettem a legfrissebb fejlemenyekkel

Unimuck 2011.01.31. 17:00:05

@mrscottpilgrim: Rendben ;)
Matri és Drenthe jó lenne! Csak menjen Amauri!

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.01.31. 17:14:03

@Unimuck: Matri tenyleg jo lenne, Drentherol meg inkabb ugy fogalmaznek, nem lenne rosszabb, mint a mostani alternativak...
süti beállítások módosítása