Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos - Muntari a Sunderlandhez csatlakozott

2011.01.29. 17:00 Unimuck

Ahogy az várható volt, az Inter középpályása Sulley Muntari csapatot váltott és a Premier Legaueben szereplő Sundelandhoz került kölcsönbe. Több napos tárgyalás után ma pont került az üzlet végére. Az angol klub hivatalos honlapján jelentette be Muntari érkezését.

A ghánai középpályás a hétvégi Chelsea elleni bajnokin még nem léphet pályára, de a következő fordulóban, a Stoke City ellen már ott lehet a kezdőben. 

Muntari az utóbbi időben egyre kevesebb lehetőséghez jutott az Internél, amit rosszul viselt, ezért mindenképp szeretett volna klubot váltani.

A 26 éves játékosnak nem lesz idegen az angliai közeg, a 2007/08-as szezonban a Portsmouth színeiben már futballozott a Premier Leagueben.

Szólj hozzá!

Címkék: inter mercato muntari sulley muntari sunderland

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr742623380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása