Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Amerikai kezekbe kerül a Roma

2011.01.26. 12:27 lupetto

 Ugyan még semmi sem hivatalos, de egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint megszületett az egyezség, az AS Roma csapata a Thomas Richard DiBenedetto vezette amerikai befektetőcsoport kezébe kerül.

Az Unicredit képviselői tegnap már maratoni tárgyalást folytattak a jelöltekkel, mely végén optimistán nyilatkoztak a felek, érződött közel a megállapodás. Az egyetlen vitás kérdés a klub vételára volt, de a felek e problémát is áthidalták, így megszűnt minden akadály a tulajdonosváltás hivatalos elindítása előtt.

Az amerikai csoportot vezető Benedetto 1983 óta a Boston International Group elnöke, korábban a Boston Red Sox baseball csapat tulajdonosa. Állítása szerint látogatásai során szeretett bele az olasz főváros csapatába, a szurkolók klub iránti szeretete és a város szépsége pedig valósággal lenyűgözte.

Részletek folyamatosan várhatóak, minthogy természetesen az olasz média egy emberként ugrott rá a főváros kirakatcsapatánál történt eseményekre. Korábban már felmerült, hogy amennyiben a csapat tengerentúli kezekbe kerül, úgy gyökeresen átalakulhat a klub teljes belső rendszere. Ez esetben nem lenne meglepő, ha az általános manager Baldini, a vezetőedző Ancelotti, a sportigazgató Sabatini, míg az utánpótlásért felelős szakember Zeman lenne.

Szólj hozzá!

Címkék: roma tulajdonosváltás di benedetto

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr62615095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása