Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo Di Vaio-t akarja

2011.01.25. 12:09 lupetto

Csatárposzton szeretne elsősorban erősítést az Inter mestere, s erre legfőbb jelöltje a Corriere dello Sport nemrég felröppent információi szerint Marco Di Vaio lenne. Korábban több név is szóba került az Inter kapcsán, de a CdS elemzése állítja, mindössze két igazán komoly esélyes maradt; Di Vaio és Luis Fabiano.

Kissé fogadhatjuk szkeptikusan a hírt, a 34 éves támadó ugyanis borítékolhatóan nem mozdul majd a rossoblutól, padozott ő már eleget pályafutása során, s egyébként is kulcsszerepe mellett ezer szál köti Bolognához.

A brazilért pedig a Juventus is versenyben, akik első körben a játékos kölcsönvételét preferálták volna, de erre a spanyol klub egyértelmű nemmel felelt, világossá téve hogy bárki is szeretné a csatárt, annak 7-8 millió eurót kell letennie az asztalra, valamint állnia kell a játékos által áhított évi 3,5 millió eurós fizetést 2014-ig.

Néhány nappal ezelőtt ugyan még lehetségesnek tűnt Sanchez esetleges érkezte is, de az Udinese nyomatékosította; nem óhajtja szezon közben elengedni egyik legnagyobb értékét, nyárig a szélső biztosan marad a Friuliban.

A kérdés tehát marad, vajon kivel erősít a következő napokban a nerazzurri?

Szólj hozzá!

Címkék: juventus vaio leonardo inter di mercato inter di vaio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr802612029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása