Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Barzagli holnap aláír a Juventushoz

2011.01.24. 15:35 Unimuck

Olasz jelentések szerint Andrea Barzagli, a Wolfsburg világbajnok hátvédje holnap ügynökével Torinóba érkezik, hogy aláírja szerződését a Juventushoz. A hosszasan elhúzódó tárgyalás végére úgy látszik hamarosan pont kerül.

A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Wolfsburg 500 ezer €-t kér a hátvédért, amely összeget majd vélhetően a Juventus elengedi a német klubnak Diego törlesztéséből. 

A hírek szerint Barzagli 3 éves szerződést köt a torinóiakkal, így a Bonucci - Chiellini belső védőpáros vetélytársat kap.

2 komment

Címkék: juventus mercato andrea barzagli barzagli juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr502609941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.01.24. 19:05:23

kellett vki a padra Rinaudo helyere, Barzagli pedig olaszorszagban kulonosen jol jatszott, raadasul szinte ingyen jon, szoval en orulok neki

csak mostmar igazolhatnank vmi erdemi embert is elore, lehet irok egy posztot, h miert lenne jo Giovinco visszahivasa

Unimuck 2011.01.24. 20:30:08

Jó lesz ő nekünk nagyon is. Legro nyáron elmegy, kell csere játékos középre. De való igaz, nem ártana végre minőségi szélső védő sem és egy jó csatár, de előbb legyen meg a takarítás. Grosso, Amauri, Salihamidzic, Grygera bye-bye. Meg Momo sem marad vszinű. De azt se felejtsük el, hogy ha megvásároljuk a jobb kölcsönben lévő játékosokat(Aquilan, Pepe, Quagliarella) az maga 40 m € körül mozog... Csípem Pepét, de Dzsuzdsákot jobban szeretném ;)
süti beállítások módosítása