Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Coppa Italia: Milan - Bari előzetes

2011.01.20. 19:30 Unimuck

Az Olasz Kupa utolsó nyolcaddöntőjéhez érkeztünk, ahol a Milan és Bari csapata felszül egymásnak. Ennek a párharcnak a győztese a Sampdoriával találkozik majd, miután tegnap a genovaiak tizenegyespárbaj után jobbnak bizonyultak az Udinesénél. A bajnokság listavezetője vajon megremeg vagy simán begyalogol a Coppa Italia negyeddöntőjébe?

A Milan utóbbi két bajnoki találkozóján egyaránt csak egy pontot tudott szerezni, kicsit visszább véve eddigi remek teljesítményéből, míg a Bari továbbra is a Serie A sereghajtója, ám hétvégén a Juventus ellen biztató teljesítményt nyújtott Ventura csapata.

A milánói gárdának most kell először pályára lépnie az idei Olasz Kupa küzdelmeiben, míg a vendégeknek túl kellett verekedniük magukat a Torinón és a Livornón, hogy itt lehessenek a legjobb 16 csapat között. 

A hazaiaknál Abbiati és Amelia is sérült, így Flavio Roma fogja védeni a Rossoneri kapuját. Pirlo ugyan felépül sérüléséből, de nem valószínű, hogy pályára fog lépni. A hírek szerint Allegri Oddonak, Yepesnek és Strassernek is játéklehetőséget ad a védelemben, elől pedig Cassano kezdhet. 

A Barinál minden bizonnyal Kutuzov és Castillo lesz a csatárkettős, miután a Juventusnak gólt lövő Rudolfra betegség miatt nem számíthat Ventura. 

 

MILAN - BARI

21:00, Stadio San Siro - Milano

Szólj hozzá!

Címkék: milan serie a olasz labdarúgás calcio bari olasz kupa milan bari coppa italia olasz foic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr622600857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása