Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Floro Flores is kikosarazta a Juventust, irány Genoa (Frissítve)

2011.01.18. 09:18 lupetto

 Újabb nem a Juventusnak, ki tudja már hányadik az utóbbi pár hét, hónap során. Ezúttal azonban közel sem egy világklasszis ódzkodik a Torinóba költözéstől, hanem Floro Flores, az Udinese támadója választotta inkább a Genoa csapatát a Juventus helyett, az Il Secolo XIX értesülései szerint. A forrás állítja a két klub is mindenben megegyezett, így a játékos (egyelőre kölcsönben) a griffonéknél folytatja pályafutását.

Frissítve

A Genoa a hírek szerint 1,5 millió €-t fizet az Udinesének a kölcsönszerződésért. Floro Floresre opciós jogot szerzett a Rossoblu és a szezon végén 8 és fél millió € ellenében végleg megvásárolhatja a támadót. 

1 komment

Címkék: juventus genoa udinese mercato floro flores

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr172592246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.01.18. 09:46:55

Hála Istennek! Nem kellenek ilyen nudli csatárok. Várjuk meg a nyarat, és vegyünk egy normálisat támadót. Ne költsük feleslegesen a pénzt.
süti beállítások módosítása