Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Reflektorfényben: Adriano Galliani

2011.01.15. 13:09 lupetto

 Az acmilan.com-nak adott interjújában Adriano Galliani a Milan piaci stratégiájáról, Antonio Cassano érkezéséről és Leonardo Interhez szerződéséről beszélt. A legérdekesebb mondatai közül néhányat mi is elétek tárunk;

- Cassano

Számomra és a klub számára is hatalmas öröm, hogy a csapatnál tudhatjuk. 2006-ban már közel álltunk ahhoz, hogy leszerződtessük, amikor keveset játszott Madridban az első hónapokban, de aztán befutott Capello és a dolgok úgy alakultak ahogy.

- Mexes

Mexés a Roma futballistája és ahogyan más klubok sem nyilatkoznak a mi játékosainkról, úgy én sem szeretném ezt tenni fordítva.

- Criscito

Nem hinném, hogy hozzánk kerül, de ki tudja. Maradjunk annyiban, hogy még tárgyalunk róla Preziosi elnök úrral.

- Leonardo

Leonardo és én beszéltünk azon napon amikor aláírt az Interhez, de mivel ez egy privát beszélgetés volt, így kettőnk között is marad, hogy miről esett szó. Hogy szerette volna, ha Ronaldinho náluk folytatja? Gőzöm sincs, de ha lenne se mondanék semmit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr222585501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása