Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Csatárkeringő Torinóból

2011.01.14. 12:45 Unimuck

A Corriere dello Sport és a Tuttosport értesülései szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy kölcsönvegye Floro Flores-t az Udinesétől. A hírek szerint a torinóiak opciós joggal rendelkeznének és a szezon végén 10 millió €-ért végleg megvásárolhatják a 27 éves csatárt.

Amennyiben ez az üzlet nem valósulna meg, Marotta kész ismét Spanyolországba repülni, de most nem madridi, hanem sevillai úticéllal és megpróbálná Luis Fabiano-t leigazolni az andalúz együttestől. A brazil csatár ínyére is lenne a csapatváltás, hiszen már többször hangoztatta, hogy szeretné magát kipróbálni egy másik bajnokságban.

Ám egy újabb támadó érkezésének feltétele Amauri eladása. Ezidáig a brazil származású csatár foggal-körömmel ragaszkodott a torinói klubhoz, de egy tegnap megszellőztetett interjú változásra adhat reménykt a Juventínók számára.

A 2008 nyarán Palermótól érkezett játékos nem tartja kizártnak, hogy visszatér egykori csapatához, hiszen karrierje eddigi legszebb éveit töltötte ott. Ennek érdekében még a fizetésének csökkentésbe is belemenne a támadó. 

A szicíliai klub elnöke, Zamparini a transzfer elé nem is gördítene akadályt, ha csak rajta múlna, akár már ma leigazolná Amaurit.

Hallva a két fél lelkesedését nem elképzelhetetlen, hogy a napokban Amauri visszaköltözik Szicíliába, így a torinóiak vezetői már bátran keresgélhetnének a játékospiacon.

Főleg miután a tegnapi Olasz Kupa találkozón a sérültek pótlására igazolt Luca Toni is sérülést szenvedett, így per pillanat a Juventus keretében egyetlen egészséges csatár van, Alessnadro Del Piero személyében. Amauri orrcsont-törést szenvedett a Napoli elleni mérkőzésen, Iaquinta még egy darabig nem áll Del Neri rendelkezésére, míg Quagliarellát a napokban műtötték meg térdsérülését követően, ő ebben a szezonban már nem is léphet pályára. 

1 komment

Címkék: juventus amauri luis fabiano floro flores juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr22583073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.01.14. 12:59:28

Azért hova jutna a világ, ha Flore Flores szintű játékosokért 10 millát csengetne ki a Juve?!...
süti beállítások módosítása