Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vargasért a Zenit és a Bayern München harcol

2011.01.13. 09:45 Unimuck

Goal.com értesülései szerint Luciano Spalletti, a Zenit Szentpétervár csapatának vezetőedzője szeretné leigazolni a Fiorentina bal oldali zsenijét, Juan Manuel Vargast. Ezzel nincs egyedül az olasz tréner, ugyanis a Bayern München is célkeresztjébe vette a perui játékost, miután fő kiszemeltje, a portugál Fabio Coentrao erősen a Real Madridhoz tart.

A Violák ügynöke, Carlos Delgado Spanyolországba repült, hogy egyeztessen a Bundesliga óriásával, eközben a Zenit jelezte, hajlandó lenne 20 millió €-t ajánlani Vargasért. 

A Fiorentina kiválóságáért folytatott egyre élesedő harcba nem kizárt, hogy további klubok is csatlakoznak majd, ugyanis az átigazolási piacon Vargasért évek óta komoly érdeklődés mutatkozik.

kép: calciomercato.it

Szólj hozzá!

Címkék: zenit bayern münchen fiorentina mercato juan manuel vargas

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr872580599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása