Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az éllovas Milan védőkkel erősítene

2011.01.13. 08:30 Unimuck

A Rossoneri háza tájáról olyan pletykákat lehet hallani, hogy a vezetőség komolyan fontolóra vette a nem éppen veretes szélső hátvédpáros, Abate és Antonini lecserélését. A Milan most azon munkálkodik, hogy a téli átigazolási szezon alatt legalább az egyik oldalt sikerüljön megerősíteni. Lássuk hát a jelölteket.

A jobb szélre legfőbb jelölt a szigetországban szereplő Bosingwa. A Chelsea 28 éves portugál védője csapata alapembere volt, ám a 2009-ben elszenvedett sérülés miatt egy teljes szezont kellett kihagynia. A 2010 őszére felépülő játékos ezidáig nem tudta visszanyerni régi formáját, így a nyáron lejáró szerződését nem feltétlenül akarja meghosszabbítani a londoni klub. Ez esetben ingyen igazolhatóvá válna a játékos, ám a hírek szerint a téli átigazolási szezonban is bagatell összegért, 2 millió € körül elvihető a kékektől. 

Bal oldali hátvéd helyére két jelöltje is van a milánói gárdának. Az egyik közülük a spanyol Világ- és Európa Bajnok játékos, Capdevila. A Villareal 32 éves védőjét már több olasz csapat is figyelte, többek között a Juventus is, ám a játékos hű maradt a "Sárga Tengeralattjáróhoz". 

Noha a spanyol válogatott sikereiből oroszlánrészt vállalt Capdevila, a lassan 33 éves játékost szerződése 2013 nyaráig köti csapatához és a Villareal 5-7 millió € alatt nem szeretne megválni egyik legjobbjától, ami nem feltétlenül kifizetődő üzletet sejtet. 

Másik jelöltje ezen posztra a Rossonerinek Balzaretti, a Palermo hétvédje. A 29 éves védő pályafutása során megfordult többek között a Juventus és Fiorentina csapatánál is, míg tavaly novemberben, a Románia elleni barátságos mérkőzésen a Squadra Azzurrában is bemutatkozhatott. Ha a Milan komolyan gondolja Federico szerződtetését, fel kell kötnie  gatyáját, ugyanis Zamparini, a szicíliai klub elnöke egykönnyen biztosan nem fog megválni jól teljesítő játékosától.

forrás: acmilan.hu

Szólj hozzá!

Címkék: milan védő ac milan mercato bosingwa milan capdevila milan balzaretti milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr562580410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása