Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Andrea Barzagli a Juventusban köthet ki (Frissítve)

2011.01.11. 12:45 Unimuck

A Wolfsburg középhátvédje, Andrea Barzagli közel áll ahhoz, hogy a Juventushoz szerződjön, állítja a Tuttosport. 2008 nyarán Palermóból a Bundesligába igazoló védő szerződése a nyáron lejár, és az olasz játékos nem akarja meghosszabbítani kontraktusát a Wolfsburggal. A német klub, hogy némi pénzt kapjon a Világbajnok hátvédért hajlandó januárban megválni játékosától. A jelentések szerint Marotta már fel is vette a kapcsolatot Barzaglival, akivel állítólag meg is egyezett már szóban a Juventus sportigazgatója.

Már három évvel ezelőtt is harcba szálltak a Zebrák a védő kegyeiért, de akkor végül a német csapat lett a befutó, ám most könnyen lehet, hogy Barzagli Torinóba költözik.  

A 29 éves védő piaci értéke 8,5 millió € körül mozog, ám most a Juventus ennek töredékéért is megszerezheti az expalermitano-t. 

2011.01.12. - Frissítés

Marotta Németországba utazott, hogy az utolsó feltételeket is megtárgyalja a Wolfsburggal Barzagli ügyében és pont kerüljön a transzfer végére. 

A tudósítások szerint a Juventus nem fizet az olasz hátvédért, hanem a tavaly nyáron az autógyárosokhoz szerződő Diego árából - amit részletekben fizet a német klub - egy bizonyos összeget elenged a Juve.

Barzagli hamarosan a Zebrákhoz csatlakozhat, aki 2013-ig írhat alá új klubjához.

kép: lastampa.it

4 komment

Címkék: juventus serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio mercato andrea barzagli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr22576421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.12. 01:30:50

Egy csúcsformájában sem igazán remek védő a Juve célpontja, aki ráadásul az elmúlt lassan három évben, alig több mint 30 mérkőzésen lépett pályára? Nem is értem.

Unimuck 2011.01.12. 11:14:13

Az inkább olyan 65-75 mérkőzés volt, de jogos. Bár cserének nem lenne rossz szerintem. Legro lehet már télen elmenne, de nyáron biztosan, nincs igazából középhátvéd cserénk. Őt meg, ha a szerződés lejárta miatt el lehetne hozni 2-3 millió €-ért, azt mondom jöjjön.

lupetto 2011.01.12. 11:19:05

A Palermóban jól játszott anno, akkor nagy harc volt érte, máig ködös, hogy miért ment el a Bundesliga-ba. Most már nem olyan nagy szám, de ennyiért bőven megéri, jól eldumál majd Grossóval a kispadon a régi szép időkről.
Mellékesen nagyjából hívatalos is, hogy 2013-ig a tiétek

Unimuck 2011.01.12. 11:29:58

@lupetto: Jó lenne, ha megközelítené azt a teljesítményét és akkor jól jártunk vele. Hosszú még a szezon, jönni fognak sérülések, kell ő ide.
süti beállítások módosítása